compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

Tijl Uilenspiegel

***1/20
Waardering: 3.3/5

Jester Till

Voor alle leeftijden

Pitch

Tijl Uilenspiegel is een eigenwijze losbol die niks liever doet dan anderen het leven zuur maken met grappen en grollen. Hij is naar Boemstad gekomen om opa Marcus te helpen, die het slachtoffer is geworden van zijn eigen magische experimenten. Tijl wordt ook nog verliefd op burgemeestersdochter Nele, maar er zijn kapers op de kust...
Delen op facebook
Tijl Uilenspiegel
België, Duitsland, 2003, 85 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op de oude legendes over de streken van de gewetenloze Tijl Uilenspiegel, die er slechts op uit is om grappen te maken en de draak te steken met alle standen en rangen.

Aanloop

Eberhard Junkersdorf regisseerde ook Die Furchtlosen Vier (1997). Hij produceerde o.a. Die Bleierne Zeit (1981), Rosa Luxemburg (1986), Das Versprechen (1994), Alaska.de (2000) en Blub, Ik Ben Een Vis!.

Tijl Uilenspiegel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tijl Uilenspiegel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Tijl Uilenspiegel zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijl Uilenspiegel is een eigenwijze losbol die niks liever doet dan anderen het leven zuur maken met grappen en grollen. Hij is naar Boemstad gekomen om opa Marcus te helpen...Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: CP Medien AG, Munich Animation Film GmbH

Cast & Regisseur