compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Transformers: 40th Anniversary Event

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Transformers: 40th Anniversary Event

Transformers: 40th Anniversary Event filmstill

Transformers: 40th Anniversary Event filmstill

Delen op facebook
Transformers: 40th Anniversary Event
Nederlandse première: 15-5-2024
96 min,

Event rond 40e verjaardag van Transformers.

Transformers: 40th Anniversary Event trailer

Trailer van Transformers: 40th Anniversary EventBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Transformers: 40th Anniversary Eventhttps://i1.ytimg.com/vi/unocKJUwhjA/hqdefault.jpg2024-04-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Transformers: 40th Anniversary Event - Bioscopen, Tijden & Tickets

Transformers: 40th Anniversary Event in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Transformers: 40th Anniversary Event zien? Koop of huur de film hier:Event rond 40e verjaardag van Transformers.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Till all are One: het Transformers 40th Anniversary Event viert een erfenis die in 1984 begon en fans al 40 jaar lang weet te boeien. Deze bijzondere bioscoopervaring neemt je mee terug naar het prille begin nu de oorspronkelijke stemacteurs voor het eerst in tientallen jaren weer samenkomen om hun personages te laten herleven en de aanhoudende betovering van The Transformers te evenaren. Een exclusieve table read achter de schermen verschijnt op een split screen met de pilotaflevering, More Than Meets the Eye, deel 1, gevolgd door de daaropvolgende drie afleveringen uit de eerste serie.
Ervaar de oorspronkelijke zaterdagochtendcartoon voor het eerst op het witte doek en maak de ontwikkeling door de jaren heen opnieuw mee met een voorproefje van het nieuwe seizoen van Transformers EarthSpark. Mis niet deze unieke kans om 40 jaar Transformersactie, -humor en -erfenis te vieren met fans van alle leeftijden tijdens een echt jubileumevenement dat echt More Than Meets the Eye genoemd kan worden!