compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

Trouble

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Trouble

Trouble filmstill

Trouble filmstill

Delen op facebook
Trouble
Nederlandse première: 10-10-2019
Canada, Kaaiman Eilanden, Verenigde Staten, 87 min,

Het hondje Trouble is een verwende hond. Zijn baasje is de allerliefste. Maar als zij er opeens niet meer is, wordt Trouble door haar kinderen bij het vuilnis gezet. Het hondje gaat om avontuur in de stad totdat het erfenis van het baasje in het spel komt en de kinderen Trouble weer willen vinden.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Trouble trailer en bijzonderheden

Er zijn verschillende bekende Nederlanders in de film te horen zoals Rico Verhoeven en Bizzey.

Trailer van TroubleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Troublehttps://i1.ytimg.com/vi/n4OmV4gTjd0/hqdefault.jpg2019-07-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Bekende zangeres, presentatrice en actrice Stefania ook wel bekend van haar rol in de serie 'Brugklas' (2014) heeft de stem in gesproken van de bekende zangeres in de film.

Synopsis distributeur

Trouble is een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin.

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Productiemaatschappij: 3QU Media, Cinesite Animation, Storyoscopic Films, Trouble, Vanguard Films and Animation, WV Enterprises