compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Uitgesloten

Uitgesloten

****0
Waardering: 4/5

drama

Pitch van Uitgesloten
Jonathan en Koen zijn Jehovah's Getuigen en leiden een dubbelleven: tegenover hun vriendinnen zwijgen de jongens over hun afkomst en zij houden Marjan en Annemiek verborgen voor hun gemeenschap. Zoiets kan nooit lang goed gaan...
Delen op facebook
Uitgesloten
Nederland, 2000, 84 min,
bijzonderheden over Uitgesloten
Gebaseerd op een autobiografische roman van Paolo van Vliet, die uit de geloofskring werd verstoten vanwege zijn relatie met een meisje dat 'niet in de waarheid' was.
Egbert Jan Weeber werd voor zijn rol genomineerd voor een Gouden Kalf (2000). Hij is ook te zien in o.a. Oesters van Nam Kee.
Nadja Hüpscher speelde eerder in "Hufters en hofdames" (1997) en Rent-A-Friend (2000).
Aanloop van Uitgesloten
Mijke de Jong (1959) regisseert speelfilms, korte films, documentaires en theaterstukken. Ze maakte haar speelfilmdebuut in 1989 met In krakende welstand. Haar tweede speelfilm "Hartverscheurend" (1993) werd met succes op vele internationale festivals vertoond.
BioscoopAgenda van Uitgesloten

Uitgesloten in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Uitgesloten zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 15 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jonathan en Koen zijn Jehovah's Getuigen en leiden een dubbelleven. Zoiets kan nooit lang goed gaan...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen