compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Ulak

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch van Ulak

Ulak

Ulak

Delen op facebook
Ulak
Nederlandse première: 16-10-2008
Turkije, 2008, 109 min,

Zekeriya trekt van dorp tot dorp om de imposante legende van Ulak Ibrahim, de bode die zijn spraak en gehoor verloor, te vertellen. Zekeriya komt in een dorp terecht waar alle zonden van de wereld verzameld lijken. Door het verhaal over Ulak lijkt de angst echter uit de harten van de mensen te verdwijnen.

Ulak trailer en bijzonderheden

De filmmuziek wordt verzorgd door 'Evanthia Reboutsika'. In 2006 won ze voor haar soundtrack van Babam Ve Oglum verschillende onderscheidingen.

Trailer van UlakBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ulakhttps://i1.ytimg.com/vi/YQWAUNeFLGw/hqdefault.jpg2008-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ulak werd geregisseerd door Cagan Irmak; Irmak regisseerde eerder onder andere "Mustafa hakkinda hersey" (2004) en Babam Ve Oglum (2005).

Ulak - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ulak in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ulak zien? Koop of huur de film hier:Zekeriya trekt van dorp tot dorp om de imposante legende van Ulak Ibrahim, de bode die zijn spraak en gehoor verloor, te vertellen. Zekeriya komt in een dorp terecht waar alle zonden van de wereld verzameld lijken. Door het verhaal over Ulak lijkt de angst echter uit de harten van de mensen te verdwijnen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Avsar Film, Sinefekt