compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Uncharted

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Uncharted

Nolan North (Hotel Guest) en Antonio Banderas (Santiago Moncada)

Nolan North (Hotel Guest) en Antonio Banderas (Santiago Moncada)

Delen op facebook
Uncharted
Nederlandse première: 17-3-2022
Spanje, Verenigde Staten, 2022, 115 min,

In Uncharted wordt de straatschoffie Nathan Drake gerekruteerd door de ervaren schatzoeker Victor 'Sully' Sullivan om een fortuin terug te krijgen dat is vergaard door Ferdinand Magellan en 500 jaar geleden verloren is gegaan door het Huis van Moncada. De opdracht ontaardt al snel van een roofklus in een race om de wereld om de meedogenloze Santiago Moncada voor te blijven en om Nate's verloren gewaande broer terug te vinden.

Bekijk bij:

Uncharted trailer en bijzonderheden

De film is losjes gebaseerd op het video-spel Uncharted 4: A Thief's End, welke een tijdlang een favoriet was van Tom Holland.

Trailer van UnchartedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Unchartedhttps://i1.ytimg.com/vi/a7DpynLrgiA/hqdefault.jpg2021-10-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ruben Fleischer maakte eerder Bad Trip (2020), Zombieland: Double Tap (2019), Venom (2018) en Gangster Squad (2012).

Uncharted - Bioscopen, Tijden & Tickets

Uncharted in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

The race for the greatest treasure is on… if they can survive each other first.

In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Productiemaatschappij: Arad Productions, Atlas Entertainment, Ayuntamiento de Madrid, Columbia Pictures, Naughty Dog (Made game story), PlayStation Productions, Sony Computer Entertainment America

Cast & Regisseur

Mark Wahlberg

Victor Sullivan
Antonio Banderas

Santiago Moncada
Tom Holland

Nathan Drake
Sophia Ali

Chloe Frazer

Nieuws over Uncharted