compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU

Une pure Coïncidence

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Onvoorspelbare, bij vlagen hilarische documentaire over een zogenaamd geldwisselkantoor waar illegalen systematisch worden afgeperst door mensensmokkelaars.
Delen op facebook
Une pure Coïncidence
Frankrijk, 2002, 92 min,

bijzonderheden

Romain Goupil’s oorspronkelijke idee was een film te maken over de zieke vader van één van zijn vrienden. Toen een illegale immigrant hem vertelde over het bestaan van het geldwisselkantoor kwamen Goupil en zijn oude strijdmakkers op een ander idee: Gewapend met een camera, handig verstopt in een kinderwagen, zetten ze operatie Potemkin in werking. Alsof de mannen een bankoverval aan het beramen zijn, hangen ze rond het wisselkantoor, al wandelend met de kinderen, om belastend materiaal te filmen.
Door de makers gelabeld als fictie om eventuele juridische vervolging, vanwege hun niet altijd even legale manier van handelen, te vermijden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Une pure Coïncidence - Bioscopen, Tijden & Tickets

Une pure Coïncidence in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Une pure Coïncidence zien? Koop of huur de film hier:Onvoorspelbare, bij vlagen hilarische documentaire over een zogenaamd geldwisselkantoor waar illegalen systematisch worden afgeperst door mensensmokkelaars.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Les Films du Losange