compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Upon Entry (EN subtitles)

Voor alle leeftijdent

Pitch van Upon Entry (EN subtitles)

Alberto Ammann (Diego) en Bruna Cusí (Elena)

Alberto Ammann (Diego) en Bruna Cusí (Elena)

Delen op facebook
Upon Entry (EN subtitles)
Nederlandse première: 21-9-2023
Spanje, 2022, 77 min,

In Upon Entry worden Diego en Elena onderworpen aan een strenge ondervraging bij aankomst in de de VS. Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres hedendaagse dans uit Barcelona, willen verhuizen met hun goedgekeurde visa naar de Verenigde Staten om een nieuw leven te beginnen. Maar de ondervragende functionaris ontfutselt hun tegenstrijdige geheimen.

Upon Entry (EN subtitles) trailer

Trailer van Upon Entry (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Upon Entry (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/8awDm7Zbn5k/hqdefault.jpg2023-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Upon Entry (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Upon Entry (EN subtitles) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen.

Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het 'land van de onbegrensde mogelijkheden' willen ze hun geluk beproeven en hun carrire een nieuwe boost geven. Maar bij aankomst op het vliegveld in New York worden ze direct meegenomen voor verhoor. Vol ongeloof en verwarring belandt het koppel in een beklemmend inspectieproces waardoor niet alleen hun toekomst, maar ook hun onderlinge band op het spel komt te staan.
Upon Entry is een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen. De film van de Venezolaanse regisseurs Alejandro Rojas en Juan Sebastian Vsquez maakte een ronde langs vele internationale filmfestivals en werd meerdere malen bekroond.

Productiemaatschappij: Basque Films, Institut Catal de les Empreses Culturals (ICEC), Sygnatia, Televisi de Catalunya (TV3), Zabriskie Films

Cast & Regisseur

Colin Morgan

Policia Ventanilla #18
Nuris Blu

Passport control police
David Comrie

Police officer