compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Valley of the Gods

**000
Waardering: 2/5

Pitch van Valley of the Gods

Bérénice Marlohe (Karen Kitson)

Bérénice Marlohe (Karen Kitson)

Delen op facebook
Valley of the Gods
Luxemburg, Polen, Verenigde Staten, 2019, 126 min,

Sinister verhaal over de VS, doordrenkt met Navajo-romantiek en mysterie, die blootgelegd wordt wanneer een schrijver de biografie van een miljonair probeert op te schrijven.

Bekijk bij:

meJane

Valley of the Gods trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor beste film tijdens het Poolse filmfestival 2019 en het Catalaanse filmfestival 2020 in Sitges.

Trailer van Valley of the GodsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Valley of the Godshttps://i1.ytimg.com/vi/hROwySjzLj8/hqdefault.jpg2020-09-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Poolse regisseur Lech Majewski is bekend van "Mlyn i krzyz" (2011), Wojaczek (1999) en The garden of earthly delights (2004).
Josh Hartnett is bekend van The Black Dahlia (2006), Lucky Number Slevin (2006) en 30 Days of Night (2007).
De Franse actrice Bérénice Marlohe is vooral bekend van Skyfall (2012) en speelde ook in de film Kill Switch (2017) van de Nederlandse 'special effects' regisseur Tim Smit.

Valley of the Gods - Bioscopen, Tijden & Tickets

Valley of the Gods in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Valley of the Gods zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Sinister verhaal over de VS, doordrenkt met Navajo-romantiek en mysterie, die blootgelegd wordt wanneer een schrijver de biografie van een miljonair probeert op te schrijven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Angelus Silesius (produced by), Centrum Technologii Audiowizualnych (co-production, Domino Film (executive production), Fundacja Tumult (co-production), Instytucja Filmowa Silesia-Film (co-production), Lightcraft (co-production), LumiconFx (co-production), Odra Film (co-production), Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by), Royal Road Entertainment (produced by), Urzad Miasta Katowice (co-financed by)

Cast & Regisseur