compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU

Vic the Viking and the Magic Sword

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Vic the Viking and the Magic Sword

Vic the Viking and the Magic Sword filmstill

Vic the Viking and the Magic Sword filmstill

Delen op facebook
Vic the Viking and the Magic Sword
Nederlandse première: 22-4-2020
België, Duitsland, Frankrijk, 2019, 75 min,
In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld...

Vic the Viking and the Magic Sword trailer

Trailer van Vic the Viking and the Magic SwordBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vic the Viking and the Magic Swordhttps://i1.ytimg.com/vi/3SCU8ADJElU/hqdefault.jpg2020-02-10

Vic the Viking and the Magic Sword - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vic the Viking and the Magic Sword in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Productiemaatschappij: Belvision, BNP Paribas Fortis (co-production), SND, Studio 100 Animation, Studio 100 Media, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) (co-production)

Huidige prijsvraag