compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Vic the Viking and the Magic Sword

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Vic the Viking and the Magic Sword

Vic the Viking and the Magic Sword filmstill

Vic the Viking and the Magic Sword filmstill

Delen op facebook
Vic the Viking and the Magic Sword
Nederlandse première: 28-5-2020
België, Duitsland, Frankrijk, 2019, 75 min,

In Vic the Viking and the Magic Sword heeft Wickie moeite om zijn vader te overtuigen dat hij klaar is om op avontuur te gaan. Dan wordt zijn moeder behekst en dan moet Wickie zich echt gaan bewijzen en zijn moeder redden. Hij gaat op één van de meest avontuurlijke reizen ooit.

Vic the Viking and the Magic Sword trailer en bijzonderheden

De film is een Studio 100 film, bekend van films rond allerlei familie-vriendelijke personages zoals Maya de Bij: Eerste vlucht (NL).

Trailer van Vic the Viking and the Magic SwordBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vic the Viking and the Magic Swordhttps://i1.ytimg.com/vi/l4OPoJoTJ24/hqdefault.jpg2020-06-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eric Cazes is ook de regisseur van de tv-serie Wickie de Viking.

Vic the Viking and the Magic Sword - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vic the Viking and the Magic Sword in de bioscoop

Wil je Vic the Viking and the Magic Sword zien? Koop of huur de film hier:Wickie wil graag bewijzen dat hij klaar is om een avonturier te worden. Wanneer zijn moeder behekst wordt, krijgt hij de kans om zich te bewijzen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur!

In Wickie en het Magische Zwaard wil Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Productiemaatschappij: Belvision, BNP Paribas Fortis (co-production), SND, Studio 100 Animation, Studio 100 Media, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) (co-production)