compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Vox Lux

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Vox Lux

Natalie Portman (Celeste)

Natalie Portman (Celeste)

Delen op facebook
Vox Lux
Nederlandse première: 18-4-2019
Verenigde Staten, 2018, 115 min,

Tiener Celeste wordt door ineens beroemd als zangeres en 18 jaar later probeert zij een comeback te maken nadat een schandaal haar carrière verstoorde.

Bekijk bij:

Vox Lux trailer en bijzonderheden

Danschoreographie was in handen van Benjamin Millepied, echtgenoot van Natalie Portman. De nummers in de film zijn grotendeels geschreven door zangeres Mia, als Mia Furler.

Trailer van Vox LuxBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Vox Luxhttps://i1.ytimg.com/vi/fISWycqrvxk/hqdefault.jpg2019-01-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tweede film van regisseur Brady Corbet, die vooral bekend is als acteur, vooral zijn rol als Dylan in "Escobar: Paradise Lost " (2014) zorgt voor internationale bekendheid.

Onze recensie ***1/20

Natalie Portman als popster Celeste in Vox Lux

Recensie Vox Lux

De muzikale dramafilm Vox Lux kent een paar sterke personages, maar verliest kracht in de tweede helft. ...lees de volledige recensie

Vox Lux - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vox Lux in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vox Lux zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tiener Celeste wordt door ineens beroemd als zangeres en 18 jaar later probeert zij een comeback te maken nadat een schandaal haar carrière verstoorde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste (Raffey Cassidy), een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager (Jude Law) groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de nu 31-jarig Celeste (Natalie Portman) bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.
Na zijn doorbraak met The Childhood of a Leader, een film over de geboorte van het fascisme, keert acteur/regisseur Brady Corbet nu terug met Vox Lux, die na een eerste vertoning tijdens het filmfestival van Venetië op zeer lovende kritieken kon rekenen. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.

Productiemaatschappij: Andrew Lauren Productions (ALP), Bold Films, Killer Films

Cast & Regisseur

Jude Law

The Manager
Jennifer Ehle

Josie the Publicist
Daniel London

Father Cliff
Christopher Abbott

The Journalist
Brady Corbet

Regisseur