compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Vox Lux

Vox Lux

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

drama, muziekfilm

Pitch van Vox Lux
Natalie Portman (Celeste)
Natalie Portman (Celeste)
Delen op facebook
Vox Lux
Nederlandse première: 18-4-2019
Verenigde Staten, 2018, 115 min,
Tiener Celeste wordt door ineens beroemd als zangeres en 18 jaar later probeert zij een comeback te maken nadat een schandaal haar carrière verstoorde.
trailer en bijzonderheden over Vox Lux
Danschoreographie was in handen van Benjamin Millepied, echtgenoot van Natalie Portman. De nummers in de film zijn grotendeels geschreven door zangeres Mia, als Mia Furler.
Aanloop van Vox Lux
Tweede film van regisseur Brady Corbet, die vooral bekend is als acteur, vooral zijn rol als Dylan in "Escobar: Paradise Lost " (2014) zorgt voor internationale bekendheid.
Onze recensie
***1/20

Recensie Vox Lux

Natalie Portman als popster Celeste in Vox Lux
De muzikale dramafilm Vox Lux kent een paar sterke personages, maar verliest kracht in de tweede helft. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Vox Lux

Vox Lux in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vox Lux zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tiener Celeste wordt door ineens beroemd als zangeres en 18 jaar later probeert zij een comeback te maken nadat een schandaal haar carrière verstoorde.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste (Raffey Cassidy), een hartverscheurend lied die van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager (Jude Law) groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de nu 31-jarig Celeste (Natalie Portman) bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.
Na zijn doorbraak met The Childhood of a Leader, een film over de geboorte van het fascisme, keert acteur/regisseur Brady Corbet nu terug met Vox Lux, die na een eerste vertoning tijdens het filmfestival van Venetië op zeer lovende kritieken kon rekenen. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.