compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Warm Springs

Warm Springs

**1/200
Waardering: 2.5/5

drama

Pitch van Warm Springs
Franklin D. Roosevelt is in strijd met zijn verlamming die het gevolg is van polio. Om te rehabiliteren vertrekt hij naar een gezondheidsinstituut in Georgia en vlucht daarmee tevens weg van de druk van zijn familie, die wil dat hij terugkeert in het publieke leven en de politiek.
Delen op facebook
Warm Springs
Verenigde Staten, 2005, 120 min,
Aanloop van Warm Springs
Joseph Sargent werd opgeleid als acteur en is pas later het regisseursvak ingegaan. Zijn ervaring als acteur maakt van hem een echte acteursregisseur. Hij won met zijn films "Miss Evers' Boys" (1997), "A lesson before dying" (1999) en "Something the Lord made" (2004), allemaal HBO producties, Emmy awards voor de beste televisiefilm. Daarnaast kreeg Sargent vier maal de Emmy voor beste regisseur.
BioscoopAgenda van Warm Springs

Warm Springs in de bioscoop

Wil je Warm Springs zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Franklin D. Roosevelt (Kenneth Branagh) is in strijd met zijn verlamming die het gevolg is van polio. Om te rehabiliteren vertrekt hij naar een gezondheidsinstituut in Georgia en vlucht daarmee tevens weg van de druk van zijn familie, die wil dat hij terugkeert in het publieke leven en de politiek.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen