compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Warm Springs

**1/200
Waardering: 2.5/5

TV-film

Pitch

Franklin D. Roosevelt is in strijd met zijn verlamming die het gevolg is van polio. Om te rehabiliteren vertrekt hij naar een gezondheidsinstituut in Georgia en vlucht daarmee tevens weg van de druk van zijn familie, die wil dat hij terugkeert in het publieke leven en de politiek.
Delen op facebook
Warm Springs
Verenigde Staten, 2005, 120 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Joseph Sargent werd opgeleid als acteur en is pas later het regisseursvak ingegaan. Zijn ervaring als acteur maakt van hem een echte acteursregisseur. Hij won met zijn films "Miss Evers' Boys" (1997), "A lesson before dying" (1999) en "Something the Lord made" (2004), allemaal HBO producties, Emmy awards voor de beste televisiefilm. Daarnaast kreeg Sargent vier maal de Emmy voor beste regisseur.

Warm Springs - Bioscopen, Tijden & Tickets

Warm Springs in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Warm Springs zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Franklin D. Roosevelt (Kenneth Branagh) is in strijd met zijn verlamming die het gevolg is van polio. Om te rehabiliteren vertrekt hij naar een gezondheidsinstituut in Georgia en vlucht daarmee tevens weg van de druk van zijn familie, die wil dat hij terugkeert in het publieke leven en de politiek.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

David Paymer

Louis Howe
Kenneth Branagh

Franklin Delano Roosevelt
Tim Blake Nelson

Tom Loyless
Matt O'Leary

Fred Botts (as Matthew O'Leary)
Matt Malloy

Lionel Purdy