Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 15-3 t/m 21-3
WEB | mobiel
Film van de week - Tomb Raider
MENU
Home > Films > Warrior's Gate

Warrior's Gate

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, fantasy

Pitch van Warrior's Gate
Warrior's Gate: Uriah Shelton (Jack)
Warrior's Gate: Uriah Shelton (Jack)
Warrior's Gate
Nederlandse première: 20-4-2017
Cambodja, China, Frankrijk, 2016, 106 min,
Jack Bronson is niet echt een held maar als gamer is hij onverslaanbaar. Door toedoen van een magische kist komt hij echter in het oude China terecht. Daar wordt aangezien voor een sterke strijder en moet hij zijn gamevaardigheden gebruiken om een ontvoerde prinses te bevrijden.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Warrior's Gate
Deze film is een Chineses/Canadese co-productie. De film is dan ook in die twee landen opgenomen.
Aanloop van Warrior's Gate
Deze film is mede geschreven door Luc Besson, de Franse filmmaker die ook verantwoordelijk is voor films als Léon en Taken.
BioscoopAgenda van Warrior's Gate

Warrior's Gate in de bioscoop

Synopsis distributeur
In zijn dagelijks leven is gamefanaat Jack Bronson (Uriah Shelton) niet de dapperste, maar als zijn avatar The Black Night is hij onoverwinnelijk. Wanneer hij op een dag een oude Chinese kist ontvangt gebeuren er vreemde dingen. Hij krijgt de opdracht om prinses Su Lin (Ni Ni) te beschermen, een charmante maar pittige schoonheid die verdacht veel lijkt op een personage uit zijn favoriete game. Jack is zwaar onder de indruk van Su Lin en als ze wordt ontvoerd twijfelt hij dan ook geen moment en gaat haar achterna. Via een magisch portaal in de kist komt hij terecht in een oud keizerrijk dat wordt geterroriseerd door een barbaarse Arun (Dave Bautista). Lukt het hem op tijd zijn videogamevaardigheden om te zetten naar die van een echte Kung Fu krijger om zo de prinses en haar keizerrijk te redden?