compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Warrior's Gate

Warrior's Gate

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, fantasy

Pitch van Warrior's Gate
Delen op facebook
Warrior's Gate
Nederlandse première: 20-4-2017
Cambodja, China, Frankrijk, 2016, 106 min,
Jack Bronson is niet echt een held maar als gamer is hij onverslaanbaar. Door toedoen van een magische kist komt hij echter in het oude China terecht. Daar wordt aangezien voor een sterke strijder en moet hij zijn gamevaardigheden gebruiken om een ontvoerde prinses te bevrijden.
trailer en bijzonderheden over Warrior's Gate
Deze film is een Chineses/Canadese co-productie. De film is dan ook in die twee landen opgenomen.
Aanloop van Warrior's Gate
Deze film is mede geschreven door Luc Besson, de Franse filmmaker die ook verantwoordelijk is voor films als Léon en Taken.
BioscoopAgenda van Warrior's Gate

Warrior's Gate in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Warrior's Gate zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jack Bronson is niet echt een held maar als gamer is hij onverslaanbaar. Door toedoen van een magische kist komt hij echter in het oude China terecht. Daar wordt aangezien voor een sterke strijder. Geschreven door Luc Besson.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In zijn dagelijks leven is gamefanaat Jack Bronson (Uriah Shelton) niet de dapperste, maar als zijn avatar The Black Night is hij onoverwinnelijk. Wanneer hij op een dag een oude Chinese kist ontvangt gebeuren er vreemde dingen. Hij krijgt de opdracht om prinses Su Lin (Ni Ni) te beschermen, een charmante maar pittige schoonheid die verdacht veel lijkt op een personage uit zijn favoriete game. Jack is zwaar onder de indruk van Su Lin en als ze wordt ontvoerd twijfelt hij dan ook geen moment en gaat haar achterna. Via een magisch portaal in de kist komt hij terecht in een oud keizerrijk dat wordt geterroriseerd door een barbaarse Arun (Dave Bautista). Lukt het hem op tijd zijn videogamevaardigheden om te zetten naar die van een echte Kung Fu krijger om zo de prinses en haar keizerrijk te redden?