compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

We Summon the Darkness

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van We Summon the Darkness

We Summon the Darkness filmstill

We Summon the Darkness filmstill

Delen op facebook
We Summon the Darkness
Nederlandse première: 9-7-2020
Verenigde Staten, 2019, 91 min,

Drie beste vrienden beginnen aan een roadtrip naar een heavy metal-show, waar ze een band opbouwen met drie muzikanten. Ze gaan voor een after party naar het landhuis van één van de meisjes. De nacht begint vol met plezier en losbandigheid, maar dan stapelen zich de lichamen.

Bekijk bij:

meJane

We Summon the Darkness trailer en bijzonderheden

De film won de juryprijs voor beste (muziek) score (Tim Williams) tijdens Screamfest 2019.

Trailer van We Summon the DarknessBekijk de trailer en de beste filmstills van de film We Summon the Darknesshttps://i1.ytimg.com/vi/eaEX1Gxl4RU/hqdefault.jpg2020-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarioschrijver Marc Meyers is bekend van All My Life (2020), "My Friend Dahmer" (2017), Human Capital (2019), "My Friend Dahmer" (2017) en "Harvest" (2010).
Alexandra Daddario brak door met haar rol in het eerste seizoen van de tv-serie 'True Detective' (2014), ze was eerder te zien in de film San Andreas (2015), Hall Pass (2011), Texas Chainsaw 3D (2013) en Baywatch (2017).

We Summon the Darkness - Bioscopen, Tijden & Tickets

We Summon the Darkness in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je We Summon the Darkness zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Drie beste vrienden beginnen aan een roadtrip naar een heavy metal-show, waar ze een band opbouwen met drie muzikanten. Ze gaan voor een after party naar het landhuis van één van de meisjes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De drie beste vriendinnen Alexis (Alexandra Daddario), Val en Beverly vertrekken op een roadtrip naar een heavy metal muziekfestival. Op het festival ontmoeten ze drie jongens waar het meteen mee klikt en ze besluiten als afterparty naar Alexis afgelegen landhuis te gaan. Wat een leuke nacht had moeten worden, wordt al snel een nachtmerrie met een dodelijke wending. Wie is er te vertrouwen?

Productiemaatschappij: Common Enemy, Highland Film Group (HFG), Iconic Media One, LB Entertainment (in association with), Lit, Magna Entertainment, Nightshade Entertainment, thefyzz

Cast & Regisseur

Johnny Knoxville

John Henry Butler
Erik Athavale

Religious Freak
Marc Meyers

Regisseur