compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Welcome Home

Welcome Home

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

thriller

Pitch van Welcome Home
Welcome Home: Aaron Paul (Bryan) en Emily Ratajkowski (Cassie)
Welcome Home: Aaron Paul (Bryan) en Emily Ratajkowski (Cassie)
Delen op facebook
Welcome Home
Nederlandse première: 8-11-2018
Verenigde Staten, 98 min,
In een poging hun huwelijk wat peper te geven, besluit een echtpaar een villa te huren op het Italiaanse platteland voor een romantisch weekend. Met een sardonisch genoegen wakkert de buurman het onderlinge wantrouwen steeds meer aan.
trailer en bijzonderheden over Welcome Home
De film ging een week eerder in Nederland in première dan in de VS.
Aanloop van Welcome Home
Acteur Aaron Paul is vooral bekend van zijn rol in de tv-serie Breaking Bad. Emily Ratajkowski speelde eerder in Gone Girl (2014).
BioscoopAgenda van Welcome Home

Welcome Home in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Welcome Home zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 19 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In een poging hun huwelijk wat peper te geven, besluit een echtpaar een villa te huren in Toscanië voor een romantisch weekend. Al snel komt de buurman in beeld en begint het wantrouwen onderling te groeien.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Bryan en Cassie besluiten hun opgebrande huwelijk nog een kans te geven door een romantische villa op het Italiaanse platteland te huren. Cassie’s aandacht wordt meteen getrokken door de knappe en intimiderende buurman Federico, iets waar Bryan zich bedreigd door voelt. Federico maakt gretig gebruik van Bryan’s jaloezie om Cassie in te pakken en speelt de twee tegen elkaar uit. Langzaam raken Bryan en Cassie verstrikt in een prikkelend en gevaarlijk spel waarin Federico alle touwtjes in handen heeft.