compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Welcome to the Circle

*1/2000
Waardering: 1.5/5

Pitch van Welcome to the Circle

Delen op facebook
Welcome to the Circle
Canada, 2020, 93 min,

In Welcome to the Circle wordt een gezin slachtoffer van een berenaanval. Vader Greg en dochter Samantha worden in de consternatie ontvoert door een sekte genaamd The Circle, die bekend staat om de demonenaanbidding van de leden. Een voormalig lid van de sekte probeert Greg en Samantha te redden, maar de tijd dringt want demoon Percy Stephens is onderweg.

Bekijk bij:

Welcome to the Circle trailer en bijzonderheden

De opnames voor de film gebeurden 2014 en de bedoeling was dat de film in 2017 uit zou komen, maar werd met nog eens drie jaar vertraagd.

Trailer van Welcome to the CircleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Welcome to the Circlehttps://i1.ytimg.com/vi/BsWgAguGh_c/hqdefault.jpg2021-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Scenarioschrijver en acteur David Fowler bekend van Penguins (2019) en Born in China (2016) debuteert met deze film als regisseur.

Welcome to the Circle - Bioscopen, Tijden & Tickets

Welcome to the Circle in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Welcome to the Circle zien? Koop of huur de film hier:Een vader en een dochter worden ontvoerd door een sekte die demonen aanbidt. Een voormalig lid van die sekte probeert de gezinsleden te redden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Antidote Pictures, High Deaf Productions

Cast & Regisseur