compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

What Will People Say

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van What Will People Say

Delen op facebook
What Will People Say
Nederlandse première: 20-9-2018
Duitsland, Noorwegen, Zweden, 2017, 106 min,

What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

What Will People Say trailer

Trailer van What Will People SayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film What Will People Sayhttps://i1.ytimg.com/vi/W2Sf9LpeTPQ/hqdefault.jpg2018-05-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

What Will People Say - Bioscopen, Tijden & Tickets

What Will People Say in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je What Will People Say zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden. De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha’s wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders.
What Will People Say is het autobiografische verhaal van regisseur Iram Haq.

Productiemaatschappij: Cinémadefacto (In association with), Film i Väst (in co-production with), Mer Film, Rohfilm Factory GmbH, Snowglobe Films (In association with), Zentropa International Sweden

Cast & Regisseur