compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
Five Feet Apart - Film van de week!
MENU
Home > Films > White Chicks

White Chicks

*1/2000
Waardering: 1.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

komedie, misdaad

Pitch van White Chicks
White Chicks - 1
White Chicks - 1
Delen op facebook
White Chicks
Nederlandse première: 16-9-2004
Verenigde Staten, 2004, 97 min,
De FBI-agenten Kevin en Marcus Copeland verknallen een grote drugsvangst. Om toch indruk te maken op hun baas besluiten ze de bescherming van de rijke Wilton zusjes op zich te nemen. De heren hebben namelijk een tip hebben gekregen dat die twee ontvoerd zullen worden. Hun strategie daarbij is onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilton en verbergen de echte zussen op een veilige plek.
bijzonderheden over White Chicks
De zusjes 'Wilton' zijn natuurlijk geïnspireerd op de Paris en Nicky Hilton... De film heeft verder erg weinig nieuws te bieden.
Aanloop van White Chicks
Keenen Ivory Wayans begon zijn loopbaan als stand-up comedian. In 1988 produceerde hij de tv-serie 'In Living Color', waarin een aantal familieleden - o.a. ook de hoofdrolspelers in deze film, Shawn en Marlon - een prominente rol kregen toebedeeld. Keenen regisseerde ook "I'm Gonna Git You Sucka" (1988), "A Low Down Dirty Shame" (1994), Scary Movie (2000) en Scary Movie 2 (2001).
BioscoopAgenda van White Chicks

White Chicks in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.