compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Whitney: Can I Be Me

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Whitney: Can I Be Me

Whitney Houston (Zichzelf (archive footage))

Whitney Houston (Zichzelf (archive footage))

Delen op facebook
Whitney: Can I Be Me
Nederlandse première: 18-5-2017
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2017, 105 min,

Documentaire over Whitney Houston, de zangeres met een stem krachtiger dan menig instrument. Haar carrière kende vele grote hits maar haar persoonlijke leven was minder rooskleurig. Deze film vertelt haar leven van begin tot eind.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Whitney: Can I Be Me trailer en bijzonderheden

Deze film is gemaakt zonder goedkeuring van de familie Houston. Desalniettemin heeft de filmmaker materiaal gevonden wat nog nooit eerder is vertoond.

Trailer van Whitney: Can I Be MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Whitney: Can I Be Mehttps://i1.ytimg.com/vi/LGdkV2Y5eNU/hqdefault.jpg2017-05-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nick Broomfield maakte eerder documentaires over Kurt & Courtney.

Whitney: Can I Be Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

Whitney: Can I Be Me in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Whitney: Can I Be Me zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire over Whitney Houston, de zangeres met een stem krachtiger dan menig instrument. Haar carrière kende vele grote hits maar haar persoonlijke leven was minder rooskleurig. Van de maker van Kurt & Courtney.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren.

Gerenommeerd regisseur Nick Broomfield regisseert de documentaire over één van de grootste zangeressen aller tijden. Whitney Houston was de meest bekroonde vrouwelijke artiest en daarmee het levende bewijs van een superster. Hoewel Whitney miljoenen dollars verdiende, meer opeenvolgende nummer één hits had dan The Beatles, en haar stem erkend werd als één van de beste aller tijden, was ze nooit vrij om zichzelf te zijn en stierf ze aan een overdosis. Ze was slechts 48 jaar oud. Whitney: Can I Be Me is grotendeels gemaakt met nog nooit eerder vertoond materiaal en exclusieve opnames. De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren.

Productiemaatschappij: Arsenal Filmverleih, British Broadcasting Corporation (BBC), Eagle Pictures, Lafayette Films, Passion Pictures, Showtime Networks

Cast & Regisseur

Whitney Houston

Zichzelf (archive footage)
Rudi Dolezal

Regisseur
Whitney: Can I Be Me poster

Nieuws over Whitney: Can I Be Me