compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Whitney: Can I Be Me

Whitney: Can I Be Me

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis, muziekfilm

Pitch van Whitney: Can I Be Me
Whitney Houston (Zichzelf (archive footage))
Whitney Houston (Zichzelf (archive footage))
Delen op facebook
Whitney: Can I Be Me
Nederlandse première: 18-5-2017
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2017, 105 min,
Documentaire over Whitney Houston, de zangeres met een stem krachtiger dan menig instrument. Haar carrière kende vele grote hits maar haar persoonlijke leven was minder rooskleurig. Deze film vertelt haar leven van begin tot eind.
trailer en bijzonderheden over Whitney: Can I Be Me
Deze film is gemaakt zonder goedkeuring van de familie Houston. Desalniettemin heeft de filmmaker materiaal gevonden wat nog nooit eerder is vertoond.
Aanloop van Whitney: Can I Be Me
Regisseur Nick Broomfield maakte eerder documentaires over Kurt & Courtney.
BioscoopAgenda van Whitney: Can I Be Me

Whitney: Can I Be Me in de bioscoop

Wil je Whitney: Can I Be Me zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Documentaire over Whitney Houston, de zangeres met een stem krachtiger dan menig instrument. Haar carrière kende vele grote hits maar haar persoonlijke leven was minder rooskleurig. Van de maker van Kurt & Courtney.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren.

Gerenommeerd regisseur Nick Broomfield regisseert de documentaire over één van de grootste zangeressen aller tijden. Whitney Houston was de meest bekroonde vrouwelijke artiest en daarmee het levende bewijs van een superster. Hoewel Whitney miljoenen dollars verdiende, meer opeenvolgende nummer één hits had dan The Beatles, en haar stem erkend werd als één van de beste aller tijden, was ze nooit vrij om zichzelf te zijn en stierf ze aan een overdosis. Ze was slechts 48 jaar oud. Whitney: Can I Be Me is grotendeels gemaakt met nog nooit eerder vertoond materiaal en exclusieve opnames. De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren.