compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Whitney

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Whitney

Bobby Brown (Zichzelf)

Bobby Brown (Zichzelf)

Delen op facebook
Whitney
Nederlandse première: 9-8-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 120 min,

Het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston. Aan de hand van origineel materiaal en archiefbeelden, en ondersteund door interviews met familieleden en collega's, wordt er een unieke kijk gegeven in het leven van Whitney.

Bekijk bij:

NETFLIX

Whitney trailer en bijzonderheden

De regisseur was heel kritisch tijdens de selectie van interviewfragmenten, waardoor veel interviews, zoals met Jennifer Hudson, niet in de film te zien zijn.

Trailer van WhitneyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Whitneyhttps://i1.ytimg.com/vi/ez1y-0W7Q24/hqdefault.jpg2018-06-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Kevin Macdonald is bekend van The Last King of Scotland (2006), Marley (2012) en Touching the Void (2003). Hij won eerder een Oscar voor de documentaire "One Day in September (1999)

Synopsis distributeur

De documentaire Whitney, over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston, is geregisseerd door Oscarwinnaar Kevin Macdonald (bekend van o.a. The Last King Of Scotland, Marley, Touching The Void). Met origineel materiaal en archiefbeelden geeft Macdonald een unieke kijk in haar leven, ondersteund door interviews met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met verschillende mensen waarmee zij gedurende haar carrière omringd werd.

Productiemaatschappij: Altitude Film Entertainment, Happy Street Entertainment, Lightbox

Cast & Regisseur

Whitney Houston

Zichzelf (archive footage)
Bobby Brown

Zichzelf
Gary Houston

Zichzelf
Nelson Mandela

Zichzelf (archive footage)