compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Wildlife

Wildlife

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis

Pitch van Wildlife
Wildlife: Carey Mulligan (Jeanette Brinson) en Jake Gyllenhaal (Jerry Brinson)
Wildlife: Carey Mulligan (Jeanette Brinson) en Jake Gyllenhaal (Jerry Brinson)
Delen op facebook
Wildlife
Nederlandse première: 20-12-2018
Verenigde Staten, 2018, 104 min,
Het gezinnetje Brinson heeft een fascinatie met bosbranden, het zou niet moeten verbazen wanneer vader Brinson brandweerman wil worden. Zoonlief moet ineens omgaan met de gecompliceerde reactie van zijn moeder.
trailer en bijzonderheden over Wildlife
Gebaseerd op het boek van Richard Ford.
Aanloop van Wildlife
Speelfilmdebuut van regisseur Paul Dano. Hij is zelf bekend als acteur in There Will Be Blood (2007), Little Miss Sunshine (2006) en Love & Mercy (2014).
BioscoopAgenda van Wildlife

Wildlife in de bioscoop

Wil je Wildlife zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 42 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer vader Brinson brandweerman wil worden, moet zoonlief ineens omgaan met de gecompliceerde reactie van zijn moeder.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry, die op een golfbaan werkt. Wanneer hij zijn baan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat Jerry zijn vrouw en kind achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint, een affaire met een oudere man. Carey Mulligan (Drive, An Education), Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals, Brokeback Mountain), Ed Oxenbould (Paper Planes) en Bill Camp (Molly’s Game, Loving) spelen de hoofdrollen in Wildlife, het ijzersterke regiedebuut van acteur Paul Dano (There Will Be Blood, Little Miss Sunshine) naar het gelijknamige verhaal van topauteur Richard Ford.