compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Willy op de Onbekende Planeet (NL)

Willy op de Onbekende Planeet (NL)

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

Pitch van Willy op de Onbekende Planeet (NL)

Delen op facebook
Willy op de Onbekende Planeet (NL)
Nederlandse première: 4-12-2019
Frankrijk, 2019, 90 min,
Na de vernietiging van hun schip, wordt Willy gescheiden van zijn ouders met wie hij in de ruimte reisde. Zijn reservecapsule landt op een wilde en onontgonnen planeet. Met de hulp van Buck, een overlevingsrobot, zal hij moeten wachten tot een reddingsmissie arriveert.

Willy op de Onbekende Planeet (NL) trailer

Trailer van Willy op de Onbekende Planeet (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Willy op de Onbekende Planeet (NL)https://i1.ytimg.com/vi/RNkjLRzR3Ak/hqdefault.jpg2019-11-29

Aanloop

Acteur Timothé Vom Dorp, die de stem van Willy inspreekt, is bekend van zijn rollen in onder andere 'Dans la forêt' (2016) en Le fils de Jean (2016). Het is overigens voor het eerst in zijn carrière dat hij een stemmetje inspreekt voor een animatiefilm. Regisseur Éric Tosti regisseerde en schreef daarnaast ook de film. Hij schreef en regisseerde eerder al andere animatiefilms en series zoals 'Les As de la Jungle - Operation banquise' (2011) en 'Spike' (2008).

Willy op de Onbekende Planeet (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Willy op de Onbekende Planeet (NL) in de bioscoopSynopsis distributeur

Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Productiemaatschappij: Angoa (support), Bac Films (co-production), Centre National de la Cinématographie (CNC) (parti, Ciné+ (participation), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Logical Pictures (co-production), Master Films (co-production), OCS, Procirep (support), Région Occitanie/Pyrénées-Méditerranée (support), Sacem (support), TAT Productions (co-production)

Cast & Regisseur