compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

Wolf

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Wolf

Wolf filmstill

Wolf filmstill

Delen op facebook
Wolf
Nederlandse première: 15-9-2022
Nederland, 2022, 90 min,

In Wolf wordt dieper ingegaan op de banden tussen wolven en andere dieren, van hoe ze opgroeien tot hoe ze jagen, broeden en leven. Een beeld over de geschiedenis en het leven van wolven in heel Europa.

Bekijk bij:

Disney+

Wolf trailer

Trailer van WolfBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wolfhttps://i1.ytimg.com/vi/t3G3-kzw0UU/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wolf - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wolf in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Het meest opzienbarende natuurverhaal van Nederland.

Het is niemand ontgaan: de wolf is terug in Nederland. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween. Regisseur Cees van Kempen levert een opzienbarende natuurfilm die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over. Van Nieuwkerk: “Het is geweldig om te zien hoe de makers erin geslaagd zijn ons in het hart van de familie Wolf uit te nodigen. Zoiets inspreken deed ik nog niet eerder, dus ik ben nogal met m’n neus in de boter gevallen. Het was me een eer en vooral een groot plezier.”
Een film die jong en oud zal aanspreken!

Cast & Regisseur