compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Woman of...

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Woman of...

Woman of... filmstill

Woman of... filmstill

Delen op facebook
Woman of...
Nederlandse première: 2-5-2024
Polen, Zweden, 2023, 132 min,

In Woman of... probeert Adam een goede echtgenoot en vader te zijn in een klein stadje in Polen. Maar Adam begint zich steeds ongemakkelijker te voelen in zijn lichaam, een lichaam dat zijn ware identiteit niet weerspiegelt.

Woman of... trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor de Queer Lion tijdens het Filmfestival van Venetië 2023.

Trailer van Woman of...Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Woman of...https://i1.ytimg.com/vi/BpWKSduKOag/hqdefault.jpg2024-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De van oorsprong cameraman en bij deze film co-regisseur Michal Englert werkt al heel lang samen met regisseur Malgorzata Szumowska vanaf 1998 met korte films tot succesfilms zoals Never Gonna Snow Again (2020), The Other Lamb (2019) W imie... (2013) en hun doorbraak Solidarnosc, Solidarnosc ... (2005).

Woman of... - Bioscopen, Tijden & Tickets

Woman of... in de bioscoop

Wil je Woman of... zien? Koop of huur de film hier:Adam probeert een goede echtgenoot en vader te zijn in een klein stadje in Polen. Maar Adam begint zich steeds ongemakkelijker te voelen in zijn lichaam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tegen de achtergrond van de Poolse transformatie van communisme naar kapitalisme, beslaat Woman Of 45 jaar uit het leven van Aniela Wesoly. Aniela woont al meer dan de helft van haar volwassen leven als man in een Pools provinciestadje. De reis naar persoonlijke vrijheid als trans vrouw onthult moeilijkheden in het huwelijk en het ouderschap, gespannen familierelaties en gecompliceerde houdingen in haar omgeving, die haar constant in onmogelijke situaties plaatsen. Welke keuzes zal Aniela moeten maken? Zal zij bereid zijn alles op te offeren om te worden wie ze werkelijk is?

Productiemaatschappij: Common Ground Pictures, Film i Vst (in co-production with), Madants, Nomad Films, Nowhere, Plio, Polski Instytut Sztuki Filmowej (co-financed by)

Cast & Regisseur

Malgorzata Hajewska

Aniela Wesoly (as Malgorzata Hajewska-Krzysztofik)
Mateusz Wieclawek

Andrzej or Young Aniela Wesoly / Son of Andrzej's or Aniela's Wesoly
Jacek Braciak

Brother of Andrzej / Aniela