compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Pitch

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah.
Delen op facebook
Wonder Woman 1984
Nederlandse première: 4-6-2020
Verenigde Staten, 2020,

Wonder Woman 1984 trailer

Trailer van Wonder Woman 1984Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wonder Woman 1984https://i1.ytimg.com/vi/5CvQ8L_viu8/hqdefault.jpg2019-12-12

Wonder Woman 1984 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wonder Woman 1984 in de bioscoop

Synopsis distributeur

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Met wederom Patty Jenkins als regisseur en Gal Gadot in de hoofdrol is Wonder Woman 1984 het vervolg op de eerste film met deze DC-superheld, Wonder Woman uit 2017, die records heeft gebroken en wereldwijd 822 miljoen dollar heeft opgebracht. In de film zien we ook Chris Pine als Steve Trevor, Kristen Wiig als The Cheetah, Pedro Pascal als Max Lord, Robin Wright als Antiope en Connie Nielsen als Hippolyta. Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot en Stephen Jones produceren de film. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo en Wesley Coller zijn de uitvoerend producenten. Samen met Geoff Johns en David Callaham schreef regisseur Patty Jenkins ook het scenario, gebaseerd op de personages uit het DC-universum. Achter de schermen wordt de regisseur bijgestaan door verschillende leden van haar Wonder Woman-team, waaronder director of photography Matthew Jensen, de voor een Oscar® genomineerde production designer Aline Bonetto (Amélie) en de Oscar®winnende kostuumontwerper Lindy Hemming (Topsy-Turvy). De voor een Oscar® genomineerde editor Richard Pearson (United 93) doet de montage. De muziek is van de Oscar®winnende componist Hans Zimmer (Dunkirk, The Lion King). Warner Bros. Pictures presenteert een Atlas Entertainment/Stone Quarry productie en een Patty Jenkins film, Wonder Woman 1984.

Productiemaatschappij: DC Comics, DC Entertainment, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Kristen Wiig

Barbara Minerva / Cheetah
Chris Pine

Steve Trevor
Gal Gadot

Diana Prince / Wonder Woman
Patty Jenkins

Regisseur
Wonder Woman 1984 poster

Nieuws over Wonder Woman 1984