compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Wonka

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Wonka

Wonka filmstill

Wonka filmstill

Delen op facebook
Wonka
Nederlandse première: 13-12-2023
Australië, Canada, Frankrijk, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2023, 116 min,

In Wonka droomt de jonge en arme Willy Wonka ervan een winkel te openen in een stad die bekend staat om zijn chocolade en ontdekt dat de industrie wordt gerund door een kartel van hebzuchtige chocolatiers.

Bekijk bij:

Wonka trailer en bijzonderheden

Tom Holland en Timothée Chalamet waren de twee finalisten voor de rol van Willy Wonka, waarbij Chalamet uiteindelijk de rol won.

Trailer van WonkaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wonkahttps://i1.ytimg.com/vi/brXsg4w9e9A/hqdefault.jpg2023-12-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Paul King regisserde eerder Paddington 2 (2017), Wild (2017) en Paddington (2014).

Timothée Chalamet was eerder te zien in Don't Look Up (2021), "Dune" (2021), The French Dispatch (2020) en Call Me by Your Name (2017).

Wonka - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wonka in de bioscoop

Wil je Wonka zien? Koop of huur de film hier:De jonge en arme Willy Wonka wil een winkel openen in een stad die bekend staat om zijn chocolade en ontdekt dat een kartel van hebzuchtige chocolatiers de boel in handen heeft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gebaseerd op het bijzondere personage in Charlie and the Chocolate Factory, Roald Dahls meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. Zie op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in Charlie and the Chocolate Factory, Roald Dahls meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen. Paul King, schrijver/regisseur van de Paddington-films, David Heyman, producent van Harry Potter, Gravity, Fantastic Beasts en Paddington, producent Alexandra Derbyshire (de Paddington-films, Jurassic World: Dominion) en Luke Kelly (Roald Dahl's The Witches) komen met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor. In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Productiemaatschappij: Heyday Films, Village Roadshow Pictures, Warner Bros.

Cast & Regisseur