compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Wrath of Man

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Wrath of Man verrast de nieuwe geldwagenbewaker zijn collega's wanneer tijdens een overval hij uitblinkt in een tegenaanval. Zijn ploegmaten vragen zich af wie hij is en wat zijn motieven zijn. Het lijkt steeds meer op dat hij een man is die zijn gram komt halen.
Delen op facebook
Wrath of Man
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 119 min,

Bekijk bij:

meJane

Wrath of Man trailer en bijzonderheden

De film speelt zich in typische Guy Ritchie stijl over verschillende tijdslijnen en vanuit verschillende perspectieven.

Trailer van Wrath of ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wrath of Manhttps://i1.ytimg.com/vi/_MWTKOiXacE/hqdefault.jpg2021-05-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Guy Ritchie en acteur Jason Statham werkten eerder samen in " Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998), Snatch (2000) en Revolver (2005).
Remake van de Franse thriller Cash Truck (2004), wat weer een remake was van de Australische film Money Movers (1978), wat weer gebaseerd was op een boek over twee echte geldwagentransportovervallen.

Wrath of Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wrath of Man in de bioscoop

Wil je Wrath of Man zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De nieuwe geldwagenbewaker verrast zijn collega's wanneer tijdens een overval hij uitblinkt in een tegenaanval. Hij lijkt op een man met een missie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein? Na onder andere Lock, Stock and Two Smoking Barrels werken Guy Ritchie en Jason Statham voor de vierde keer samen in deze actiefilm die zich afspeelt over verschillende tijdslijnen en vanuit verschillende perspectieven.

Productiemaatschappij: CAA Media Finance, Flic Films UK, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Miramax, Toff Guy Films

Cast & Regisseur