compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Yomeddine

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Yomeddine

Rady Gamal (Beshay)

Rady Gamal (Beshay)

Delen op facebook
Yomeddine
Nederlandse première: 18-4-2019
Egypte, Oostenrijk, Verenigde Staten, 2018, 97 min,

Egypte.Beshay woont bijna zijn hele leven in een leprakolonie en besluit na een traumatische ervaring om opzoek te gaan naar zijn familie en een veilige plek om te wonen, samen met een weesjongen en een ezel.

Bekijk bij:

Cinemember

Yomeddine trailer en bijzonderheden

OfficiëleEgyptische inzending voor de categorie niet-Engelstalige film voor de 91e Oscars 2019, de film won acht belangrijke filmprijzen en acht nominaties, waaronder voor een Palme d'Or.

Trailer van YomeddineBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Yomeddinehttps://i1.ytimg.com/vi/4qQdq6qDFI8/hqdefault.jpg2019-02-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur A.B. Shawky.

Yomeddine - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yomeddine in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Yomeddine zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Beshay woont bijna zijn hele leven in een leprakolonie en besluit na een traumatische ervaring om opzoek te gaan naar zijn familie, samen met een weesjongen en een ezel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Beshay woont al zijn hele leven lang in een Egyptische leprakolonie. Als zijn vrouw komt te overlijden besluit hij op zoek te gaan naar zijn vader. Met de enkele bezittingen die hij heeft, begint hij samen met zijn ezel Harby en weesjongen Obama aan een avontuurlijke reis door de woestijn. Onderweg helpen Beshay en Obama elkaar door tegenslagen heen en ontdekken ze hoe je met de juiste dosis hoop, trots en vertrouwen obstakels kunt overwinnen. Zo trekken de twee vrienden samen door Egypte, op zoek naar familie en een nieuwe plek waar ze een waardig leven kunnen opbouwen.

Productiemaatschappij: Desert Highway Pictures, Film-Clinic