compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Yomeddine

Yomeddine

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

avontuur, drama, filmhuis, komedie

Pitch van Yomeddine
Rady Gamal (Beshay)
Rady Gamal (Beshay)
Delen op facebook
Yomeddine
Nederlandse première: 18-4-2019
Egypte, Oostenrijk, Verenigde Staten, 2018, 97 min,
Egypte.Beshay woont bijna zijn hele leven in een leprakolonie en besluit na een traumatische ervaring om opzoek te gaan naar zijn familie en een veilige plek om te wonen, samen met een weesjongen en een ezel.
Yomeddine trailer en bijzonderheden
OfficiëleEgyptische inzending voor de categorie niet-Engelstalige film voor de 91e Oscars 2019, de film won acht belangrijke filmprijzen en acht nominaties, waaronder voor een Palme d'Or.
Aanloop
Speelfilmdebuut van regisseur A.B. Shawky.
Yomeddine - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yomeddine in de bioscoop

Wil je Yomeddine zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Yomeddine.


Beshay woont bijna zijn hele leven in een leprakolonie en besluit na een traumatische ervaring om opzoek te gaan naar zijn familie, samen met een weesjongen en een ezel.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Beshay woont al zijn hele leven lang in een Egyptische leprakolonie. Als zijn vrouw komt te overlijden besluit hij op zoek te gaan naar zijn vader. Met de enkele bezittingen die hij heeft, begint hij samen met zijn ezel Harby en weesjongen Obama aan een avontuurlijke reis door de woestijn. Onderweg helpen Beshay en Obama elkaar door tegenslagen heen en ontdekken ze hoe je met de juiste dosis hoop, trots en vertrouwen obstakels kunt overwinnen. Zo trekken de twee vrienden samen door Egypte, op zoek naar familie en een nieuwe plek waar ze een waardig leven kunnen opbouwen.