compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > Ralph Breaks the Internet > Detailinformatie

Ralph Breaks the Internet

***1/20
Waardering: 3.8/5

Detailinformatie over de film Ralph Breaks the Internet

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, fantasy, komedie

Meer info voor de echte fans

Met

Kent Boyd
Kent Boyd
Skeleton Dancer

Ook met de stem van

Taraji P. Henson (Yesss), Jack McBrayer (Felix), Ed O'Neill (Mr. Litwak), Anika Noni Rose (Tiana), Jennifer Hale (Cinderella (rumored)), Peter Cullen (Eeyore (rumored)), Rebecca Wisocky (Ebay Elayne), Ming-Na (Mulan), Ana Ortiz (Karillo), Irene Bedard (Pocahontas), Auli'i Cravalho (Moana), Kate Higgins (Aurora (rumored)), Linda Larkin (Jasmine), Rich Moore (Sour Bill (rumored)), Pamela Ribon (Snow White), Della Saba (Swatti)

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures
Synopsis distributeur
In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet gaan buitenbeentjes Ralph en Vanellope 'letterlijk' het internet op en surfen ze van het ene spannende en komische avontuur naar het volgende, maar is hun vriendschap wel bestand tegen de druk van deze dynamische digitale wereld? Of raakt Ralph zijn beste vriend Vanellope kwijt?

In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph (stem door John C. Reilly) en Vanellope von Schweetz (stem door Sarah Silverman) Litwak’s arcade om 'letterlijk' in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website 'BuzzzTube' (Stem door Taraji P. Henson) en Shank (stem door Gal Gadot), de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.