compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

The Road to Mandalay

***1/20
Waardering: 3.5/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film The Road to Mandalay

Niet voor personen jonger dan 16 jaar

drama, filmhuis

Wil je The Road to Mandalay zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 21 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee arme Birmezen proberen hun troosteloze en door burgeroorlog verscheurde bestaan te ontvluchten naar Thailand.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het aangrijpende verhaal van Lianqing, een van de miljoenen Birmezen die hun thuisland ontvluchten op zoek naar een beter bestaan elders.

De ambitieuze, vastberaden Lianqing is een van de miljoenen Birmezen die hun thuisland ontvluchten op zoek naar een beter bestaan. Op een zomeravond reist ze met behulp van mensensmokkelaars per boot, motor en vrachtwagen naar Bangkok, waar vrienden op haar wachten. Ze vindt er al snel een baan, een huis én een geliefde: de behulpzame Guo, die haar vergezelde tijdens de barre tocht over de grens met Thailand. Zonder papieren hangt hun leven echter van onzekerheden aan elkaar: goedbetaalde banen voor illegale immigranten zijn er niet en de kans om gearresteerd en gedeporteerd te worden is groot. Voor Lianqing is dan ook niet Bangkok, maar Taiwan de gedroomde eindbestemming. En ze heeft er vrijwel alles voor over om die droom uit te laten komen.