compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Anubis en het pad der zeven zonden in première

Anubis en het pad der zeven zonden in première

Filmversie populaire kinderserie feestelijk van start

In theater de Fabriek in Amsterdam ging maandag de kinderfilm Anubis en het pad der zeven zonden van regisseur Dennis Bots in aanwezigheid van de voltallige cast in première.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film is gebaseerd op de populaire kinderserie 'Het huis Anubis' van studio 100, die sinds 2006 te zien is op televisie. In de serie zijn verschillende jongeren op zoek naar een mysterieuze Egyptische schat, die verstopt zou zijn in het huis.

In de film komen de bewoners van Het Huis Anubis tijdens een schoolreisje in een spookdorp terecht met een oude legende. Er volgt een nachtelijke zoektocht, die hen leidt naar het mysterieuze pad der zeven zonden.

In Amsterdam was de voltallige cast aanwezig om het feestelijke startsein te geven voor de film. Naast de hoofdcast met onder meer Iris Hesseling (Amber), Achmed Akkabi (Appie), Lucien van Geffen (Fabian) en Loek Beernink (Nienke, bekend van de single 'Het huis Anubis'), gaven ook gastrolspelers Maryam Hassouni (Charlotte) en Egbert Jan Weeber (graaf Rohan) acte de présence.

Met de herfstvakantie voor de deur zijn de vooruitzichten voor de jeugdfilm erg gunstig. Aanstaande donderdag gaat 'Anubis' in Nederland in 111 zalen in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.