compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Blair Witch sequel aangekondigd

Blair Witch sequel aangekondigd

25-7-2016 Er komt een vervolg op de beroemde horrorfilm The Blair Witch Project. Dat is dit weekend duidelijk geworden. De film is in het geheim ontwikkeld.

Delen op facebook
AP

AP

De film stond al een tijdje aangekondigd als The Woods, zonder verdere uitleg of beschrijving. De film is nu hertiteld naar Blair Witch en officieel aangekondigd.

Blair Witch wordt een film in dezelfde stijl als zijn voorganger en gaat over een broer van een personage uit de eerste film die wil weten wat er met zijn zus is gebeurd.

The Blair Witch Project is een film uit 1999 die bekend staat om zijn originele invalshoek en zijn geniale marketingcampagne. De film is een found footage film waarbij drie studenten in een bos onderzoek doen naar een heks. Er is sindsdien niets meer van ze vernomen, alleen hun filmrolletjes zijn gevonden. De film doet het voorkomen alsof de kijker nu naar die filmrolletjes kijkt. De film maakte in 1999 handig gebruik van het internet waardoor veel mensen niet doorhadden dat de film geen echte documentaire was. Daardoor werd de film veel enger.

De film kreeg in "Book of Shadows: Blair Witch 2" dat een totaal andere stijl had en slecht werd ontvangen.

De nieuwe film komt uit in september.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.