compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update week 10/2008

Box Office Update week 10/2008

Twee nieuwkomers komen binnen op plaats twee en acht.

27 Dresses komt deze week binnen op plaats twee in de Box Office. In deze film over een jonge vrouw die twijfelt om voor de achtentwintigste keer bruidsmeisje te zijn, vervult Katherine Heigl de hoofdrol, bekend van de ziekenhuisserie "Grey's Anatomy".

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De tweede binnenkomer is Rendition. Deze film van Gavin Hood gaat over de verdwijning van de van terrorisme verdachte Anwar El-Ibrahimi. Onder andere Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal en Meryl Streep zijn hierin te zien.

Step Up 2 the Streets behoudt zijn eerste plaats, evenals Alibi die op de derde plaat blijft staan. The Kite Runner staat al negen weken in de Box Office en is deze week zelfs van plaats vijf naar plaats vier gestegen. Alvin and the Chipmunks (NL) is gezakt van de tweede naar de zevende plaats en There Will Be Blood en The Other Boleyn Girl behouden respectievelijk hun negende en tiende plaats.

Deze week gaat 10,000 B.C. in première. Deze film van Roland Emmerich van The Day After Tomorrow kwam in de Amerikaanse Box Office binnen op plaats één. Nog een mogelijke kaskraker is The Spiderwick Chronicles, een kinderfilm over elfjes en andere sprookjesachtige verschijnselen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.