compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update Week 11/2008

Box Office Update Week 11/2008

10,000 B.C. komt binnen op plaats één

18-3-2008 10,000 B.C. komt deze week binnen op plaats één in de Box Office. Deze kaskraker gaat over een jonge prehistorische mammoetjager die een tocht onderneemt door onontdekt terrein om de toekomst van zijn volksstam veilig te stellen. 10,000 B.C. is van de maker van Independence Day, The Day After Tomorrow en The Patriot.

Delen op facebook

Twee andere nieuwkomers waren de Nederlandse versie van The Spiderwick Chronicles op plaats zes en Definitely, Maybe op plaats acht. The Spiderwick Chronicles is een fantasiefilm over een vreemde wereld vol elfjes en andere dieren. Definitely, Maybe is een comedy van de makers van Bridget Jones's Diary en Love Actually.

Verdere bijzonderheden zijn de sprong van Alvin and the Chipmunks van plaats zeven naar plaats vier en de daling van Alibi van plaats drie naar plaats acht. The Kite Runner staat nog steeds in de top tien, maar is één plek gedaald, van de vierde naar de vijfde plaats. Deze film staat nu al tien weken in de Box Office.

Deze week komen de originele en de Nederlandse versie van de nieuwe tekenfilm "Horton" uit. Dit belooft een succes te worden. Daarnaast komen er twee Nederlandse films uit: de eerste film van "Samson & Gert" en Zomerhitte, naar het boek van Jan Wolkers, met in de hoofdrol Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.