compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 22 2009

Box Office Update - week 22 2009

Angels & Demons behoudt eerste plaats

2-6-2009 Angels & Demons en Night at the Museum behouden hun eerste en tweede plaats. Op de derde en vierde plaats komen nieuwkomers Duplicity en Coco avant Chanel binnen.

Delen op facebook

Deze week is er geen verandering in de top twee. De afgelopen weken wisselden topfilms elkaar af op de eerste plaats, maar nu behouden Angels & Demons en Night at the Museum 2 hun eerste en tweede plaats.

Op de derde plaats komt Duplicity binnen, een detective met Julia Roberts en Clive Owen in de hoofdrol. Daaronder strandt nog een nieuwkomer: Coco avant Chanel, waarin Audrey Tautou de jonge Coco Chanel speelt.

Op de vijfde, zesde en zevende plaats staan deze week respectievelijk Star Trek, Fighting en 17 Again. Op de achtste plaats de derde en laatste nieuwkomer deze week: I Love You, Man, over een vriendloze aanstaande bruidegom die op zoek gaat naar een best man. Het rijtje wordt afgesloten met X-Men Origins: Wolverine en The Reader op de negende en tiende plaats.

Deze week komt de langverwachte Terminator Salvation uit. Deze scifi-film met Christian Bale in de hoofdrol is één van de vervolgen op The Terminator uit 1984. In Disgrace, naar de roman van J.M. Coetzee, speelt John Malkovich de hoofdrol van een leraar die wegens een relatie met één van zijn leerlingen van school wordt geschopt. In de komedie Easy Virtue neemt een jonge Engelsman een imposante Amerikaanse mee naar huis, die vervolgens niet warm wordt ontvangen.

De Belgische film SM-rechter vertelt het waargebeurde verhaal van een rechter die zijn relatie nieuwe kracht in wilde blazen m.b.v. sm. Toen dit werd ontdekt, raakte zijn reputatie als rechter in het gevaar. De documentaire Unmistaken Child laat de zoektocht naar een nieuwe dalai lama zien. Ten slotte keert in Liverpool een zeeman terug naar zijn geboortedorp, nadat hij een groot deel van zijn leven op zee heeft doorgebracht.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.