compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 33 2009

Box Office Update - week 33 2009

G.I. Joe behaalt de tweede plek

Afgelopen weekend behaalde G.I. Joe: The Rise of Cobra de tweede plaats. Op de eerste plaats staat nog steeds Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

G.I. Joe: The Rise of Cobra verslaat deze week Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs. De nieuwe film over de speelgoedsoldaten behaalde met wat meer dan 300 duizend euro de tweede plaats. Op de eerste plaats prijkt nog steeds Harry Potter and the Half-Blood Prince, nu met een opbrengst van bijna tien miljoen.

Verder staan er deze week geen nieuwe films in de top tien. Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs en Public Enemies zakken allebei één plaats naar respectievelijk de derde en vierde plaats. G-Force en Millennium: Mannen die vrouwen haten stijgen beide één plaats, naar de vijfde en zesde plek. Daaronder staan The Proposal en The Hangover, die van plaats hebben gewisseld. De lijst wordt afgesloten met A Perfect Getaway, drie plaatsen gezakt naar de negende en Het geheim van Mega Mindy, één plek gestegen naar de tiende plaats.

Deze week spelen John Travolta en Denzel Washington de hoofdrol in The Taking of Pelham 1 2 3 over een bende die de New Yorkse metro kaapt en een enorme som losgeld eist. Voor de kinderen draait er in vijftig bioscopen Heksje Lilly naar de kinderboekenreeks van de Duitse schrijver Ludger Jochmann, over het tienjarige meisje Lilly dat een geheime heks uit de magische wereld moet opvolgen.

In de komedie over de popster Hannah Montana, Hannah Montana: The Movie, neemt de beroemdheid beslag van haar leven. de vijftigjarige alleenstaande Giovanni uit Pranzo di ferragosto moet verschillende oudere dames entertainen en een goed verzorgde lunch voor ze organiseren, omdat hij nog bij zijn moeder woont. Fifty Dead Men Walking gaat over een spion voor de IRA die een fout begaat en de rest van zijn leven moet onderduiken.

Een groep Srilankanen krijgt in Machan de kans op een glansrijke toekomst door deelname aan een handbaltoernooi. En Blind Pig Who Wants to Fly laat verschillende personages uit Indonesië zien die worstelen met hun identiteit.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.