compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 35/ 2008

Box Office Update - week 35/ 2008

Vijftig procent minder opbrengst

2-9-2008 Deze week brachten de bioscoopbezoeken vijftig procenten minder geld op dan vorige week. De Box Office is op een paar films na hetzelfde gebleven.

Delen op facebook

Het bioscoopbezoek staat op een laag pitje. De films brachten deze week vijftig procent minder geld op dan vorige week. Hiermee loopt Nederland vrij parallel aan Amerika, waar Tropic Thunder na drie weken nog steeds op de eerste plaats staat. En dat terwijl de opbrengst van deze komedie niet opvallend hoog was.

In Nederland staat Mamma Mia! nog steeds op nummer één, gevolgd door The Dark Knight, Wall-E en Meet Dave. De vijfde en zesde plaats hebben van plek gewisseld: nu staat Wild Child op de vijfde en Hellboy II: The Golden Army op de zesde plaats. Get Smart behoudt zijn zevende plaats. De nieuwkomers deze week zijn Superhero Movie op de achtste en The Forbidden Kingdom op de tiende plaats. Elegy en Caos calmo halen de top tien niet en blijven steken op de vijftiende en zestiende plaats.

Misschien verandert het deze week, aangezien er vrij veel nieuwe films uitkomen. Bangkok Dangerous staat op nummer één in bioscoopaantal. De actiethriller met Nicolas Cage in de hoofdrol draait in vijfenvijftig bioscopen. Romkom The Accidental Husband heeft Uma Thurman en Colin Firth gecast. Voor de kinderen is er ook wat wils: Vliegen naar de maan, Het kleine spookje Laban en Journey to the Center of the Earth. Verder komen de komedie The Love Guru en de filmhuisfilms Estômago en Ciao Stefano nog uit.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.