compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week 41/ 2008

Box Office Update - week 41/ 2008

Anubis verovert eerste plaats.

Anubis en het pad der zeven zonden en Eagle Eye verwierven deze week de eerste en tweede plaats in de top tien. Radeloos zakte ten gevolge daarvan twee plekken.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film van de televisieserie Anubis, Anubis en het pad der zeven zonden, komt deze week binnen op de eerste plaats. De Belgische film over een nachtelijke zoektocht in een spookdorp wordt op de voet gevolgd door actiethriller Eagle Eye. Radeloos zakt door deze twee successen twee plaatsen.

Verdere nieuwkomers zijn My Best Friend's Girl met Kate Hudson en Jason Biggs op de vierde, Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek op de tiende en Space Chimps op de elfde plaats. Mamma Mia! verdwijnt uiteindelijk uit de top drie, maar staat nog vrij hoog op de vijfde plaats. Wanted zakt ook drie plekken naar de zesde plaats.

Deze week komt de Nederlandse dramatische romance Bride Flight uit over een ontmoeting tussen drie bruiden en de ambitieuze Frank tijdens de beroemde luchtrace van Londen naar Nieuw Zeeland in 1953. Max Payne, gebaseerd op het gelijknamige computerspel over een politieagent die wordt verdacht van de moord op zijn eigen vrouw en kind, zal in vijftig bioscopen draaien. Verder komen Sex Drive over de grote gevolgen van internetdaten, het tienerdrama Angus, Thongs and Perfect Snogging en het kostuumdrama Amazing Grace over de slavernij in de 18e eeuw uit. De filmhuis liefhebbers kunnen naar Le Silence de Lorna over de omstandigheden waaronder een Russische immigrante een vaste woonplaats in Nederland probeert te verkrijgen of naar het Japanse drama The Mourning Forest.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.