compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Box Office Update - week9 / 2008

Box Office Update - week9 / 2008

Twee nieuwe films komen binnen op plaats negen en tien.

4-3-2008 : De twee nieuwkomers The Other Boleyn Girl en There Will Be Blood komen binnen op plaats negen en tien. The Other Boleyn Girl, over twee beeldschone zussen die strijden voor roem en rijkdom, is speciaal om de twee hoofdrollen die vervuld worden door 'Scarlett Johansson' en 'Nathalie Portman'.

Delen op facebook

Daniel Day-Lewis kreeg een Oscar voor zijn hoofdrol in de film There Will Be Blood. Hij vertolkt de rol van een rijke oliebaron in Californië aan het eind van de negentiende eeuw.

Step Up 2 the Streets staat net als vorige week op nummer één. Alvin and the Chipmunks heeft de tweede plaats van Jumper ingenomen. "Alib" behoudt net als Step Up 2 the Streets zijn plaats en blijft op nummer drie staan. Asterix en de Olympische Spelen maakt een sprong van plaats twaalf naar plaats acht.

Volgende week komt de vrij commerciële film 27 Dresses uit. Deze film met Katherine Heigl in de hoofdrol (bekend van "Grey's Anatomy")deed het vrij goed in de Amerikaanse Box Office. Verder komt de Nederlandse film Tiramisu uit met onder andere Gijs Scholten van Aschat en Waldemar Torenstra. En de Amerikaanse film Rendition met Reese Witherspoon en Jake Gyllenhaal zal in première gaan.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.