compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Bruce Springsteen maakt slotnummer The Wrestler

Bruce Springsteen maakt slotnummer The Wrestler

Film Darren Aronofsky in première in Venetië

5-9-2008 Vandaag gaat Darren Aronofskys film The Wrestler in première op het filmfestival in Venetië. Op zijn weblog maakte de regisseur deze week bekend dat het slotnummer van de film geschreven is door Bruce Springsteen.

Delen op facebook

The Wrestler vertelt het verhaal van de gepensioneerde professionele worstelaar Randy 'The Ram' Robinson (gespeeld door Mickey Rourke). Hij probeert in het alternatieve circuit nog eenmaal in de ring te komen staan tegenover zijn voormalige rivaal.

Op zijn weblog vertelt Aronofsky dat Springsteen een akoestisch nummer heeft geschreven voor de film. Volgens de regisseur heeft Springsteen in zijn nummer de ware geest van de film het het personage van Rourke weten te vangen.

Nummers van Bruce Springsteen waren eerder te horen in onder meer Philadelphia (Streets of Philadelphia) en Dead Man Walking (Dead Man Walkin').

The Wrestler zal vertoond worden op de filmfestivals in Venetië, Toronto en New York. Op 12 oktober gaat de film in de Verenigde Staten in première. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.