compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cameo Schwarzenegger in Terminator: Salvation

Cameo Schwarzenegger in Terminator: Salvation

Californische senator kort te zien in film McG

In gesprek met de Los Angeles Times onthulde Arnold Schwarzenegger, de huidige senator van Californië dat hij waarschijnlijk te zien zal zijn Terminator Salvation.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Over ruim een maand komt de vierde film in de Terminator-reeks uit. Voor het eerst verbond Arnold Schwarzenegger niet zijn naam aan de film over de machines die de mensheid willen vernietigen, maar nam Christian Bale het stokje over.

Uit een interview van de LA Times blijkt dat de 61-jarige acteur toch kort te zien zal zijn in Terminator Salvation. Er werd lang gespeculeerd over de aanwezigheid van Schwarzenegger in de film, maar nu lijkt het er sterk op dat hij in een scène met Bale te zien zal zijn als de toekomstige Terminator.

In Terminator Salvation van regisseur McG heeft Skynet bijna de gehele mensheid vernietigd in een nucleaire aanslag. John Connor leidt het verzet en krijgt hierbij hulp van Marcus Wright. Connor weet echter niet of Wright uit de toekomst komt, of gered is uit het verleden.

Het rolletje van Schwarzenegger is opmerkelijk, aangezien hij zich volledig gestort heeft op zijn baan als senator. Toch sluit hij niet uit dat hij na zijn politieke carrière weer als acteur aan de slag zal gaan. Het schrijven van een boek over zijn politieke ervaringen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Terminator Salvation komt 21 mei uit in de Verenigde Staten. Nederlandse bioscoopgangers moeten iets langer wachten. De release in Nederland staat gepland op 4 juni.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.