compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast Baantjer het begin uitgebreid en eerste beelden

Cast Baantjer het begin uitgebreid en eerste beelden

16-10-2018 Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen en Lisa Smit zijn toegevoegd aan de cast van de film Baantjer het Begin. Ook de eerste beelden en art-work zijn vrijgegeven en te zien bij onze beschrijving.

Delen op facebook
COPYRIGHT:MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

COPYRIGHT:MARTIJNVANGELDER@STUDIOISA*

Robert de Hoog kruipt in de huid van de Amsterdamse crimineel Siem Looder. Loes Luca en Lisa Smit spelen respectievelijk de moeder (Louise) en het zusje (Pien) van Tonnie Montijn.

Ruben van der Meer speelt rechercheur van Kemenade en Horace Cohen rechercheur Baks; collega’s van De Cock en Montijn op het politiebureau in de Warmoesstraat. Zij completeren de cast die reeds eerder bekend werd gemaakt door producent Millstreet Films, bestaande uit: Waldemar Torenstra (De Cock), Tygo Gernandt (Tonnie Montijn), Fedja van Huêt (Bob Donkers), Ryanne van Dorst (Dr. Rusteloos) en Jelka van Houten (wachtcommandant Selma).

De opnames, onder regie van Arne Toonen, zijn deze maand van start gegaan.
De speelfilm Baantjer het Begin is vanaf 18 april 2019 te zien in de bioscoop en dient als kick-off voor de gelijknamige dramaserie, die in 2020 in zijn geheel bij Videoland en op RTL 4 te zien is. Het idee voor de serie en film is afkomstig van Thijs en Peter Römer.


In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.