compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 17

Deze week in première: speelweek 17

25-4-2012 Echt lekker weer wil het maar niet worden. Gelukkig is er genoeg in de bioscoop te beleven. Deze week komen er maar liefst elf films uit! Vier daarvan zijn al vanaf de woensdag te zien.

Delen op facebook

De film van de week is The Avengers. The Avengers is een team van superhelden die je allemaal al eerder in de bioscoop hebt gezien. Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Samen moeten ze de wereld zien te redden van de ondergang.

Van de Aardman Studios komt The Pirates! Band of Misfits. Een groep piraten onder leiding van een niet al te snuggere kapitein wil zijn grote rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om ´Piraat van het Jaar´ te worden.

Dan uit Frankrijk: La vie d'une autre. Een vrouw van 41 jaar wordt wakker en is de laatste 15 jaar van haar leven vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin staat van een hartstochtelijke relatie maar eigenlijk loopt deze net ten einde. Met Juliette Binoche.

Voor de kleinsten is er een nieuwe Plop-film: Plop wordt kabouterkoning. Plop wordt per ongeluk voor de nieuwe koning aangezien met alle gevolgen van dien.

Dan Snow White. Een klassiek verhaal natuurlijk met Julia Roberts als de boze koningin. De officiële titel van de film is Mirror Mirror. In Nederland heet de film echter Snow White of Sneeuwwitje.

Dan This Must Be the Place: Cheyenne (gemodelleerd naar Robert Smith van The Cure) is een oude rockster die op zijn vijfstige in Dublin woont. Als zijn vader overlijdt gaat hij naar New York. Daar komt hij erachter dat zijn vader achter een nazi aanzat die hem ooit had vernederd. Met Sean Penn en Frances McDormand.

Shock Head Soul is een combinatie van documentaire interviews, fictionele reconstructies en animatie over het leven van Daniel Paul Schreber die in 1893 een aantal jaren in een inrichting verbleef.

Het Israelische Footnote gaat over een vader en een zoon die beide professoren zijn die de Talmoed bestuderen. Hun rivaliteit komt tot een hoogtepunt als een van hen een belangrijke prijs krijgt toegekend.

Het Japanse I Wish gaat over het jongetje Koichi. Hij woont met zijn grootouders en zijn moeder in het zuiden van het land terwijl zijn broertje met hun vader in het noorden zit. Hij wil dolgraag dat zijn familie word herenigd. Van de regisseur van Air Doll.

Streetdancer Ash wordt in StreetDance 2 in een battle verslagen door een Amerikaanse crew. Voor zijn revange reist hij door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste dansers van het continent. Daar ontmoet hij onder andere de mooie Eva.

Dan als laatste One for the Money. Om snel wat geld te verdienen gaat Stephanie werken bij het premiejagers-bedrijf van haar neef. Daar moet ze Joe Morelli oppakken. Toevallig was hij ook degene die haar hart brak op de middelbare school.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.