compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 27

Deze week in première: speelweek 27

Het is woensdag en dat betekent maar één ding: het premiereoverzicht! Deze week hebben we maar liefst 10 films voor je.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film van de week is Ice Age: Continental Drift. In het vierde deel van de Ice Age serie beginnen de continenten te schuiven. De dieren gebruiken een ijsschots als schip waarna ze onder andere piraten tegen komen. De volledige stemmencast is weer van de partij.

Dan het keiharde The Raid: Redemption. De Indonesische actiefilm speelt zich af in de sloppenwijken. Daar staat een hoog gebouw waar de gevaarlijkste gangsters wonen. Een eliteteam van agenten krijgt de opdracht om een drugsbaron op de 30e verdieping uit te schakelen.

Dan Friends with Kids. De vrienden Ben en Missy merken dat de relaties binnen hun vriendenkring totaal veranderen zodra ze kinderen krijgen. Daarom pakken ze het zelf anders aan: ze krijgen samen een kind terwijl ze blijven zoeken naar de ware liefde. Deze onconventionele keuze dwingt iedereen na te denken over vriendschap.

Het Franse Le prénom is gebaseerd op een gelijknamig toneelstuk. Vincent en zijn vrouw Anna worden uitgenodigd voor een etentje bij zijn zus. Terwijl ze wachten op Anna vraagt zijn zus of ze al een naam voor hun toekomstige kind hebben.

LOL: Laughing Out Loud is een remake van het Franse LOL (2008). Lola (Miley Cyrus) is een 16-jarige scholier die haar leven deelt met haar vriendinnen via Facebook, SMS en Youtube. Als haar moeder, gespeeld door Demi Moore, haar dagboek leest komt ze erachter dat er een groot verschil is tussen hun generaties.

David Wozniak gedraagt zich in Starbuck op 42 jarige leeftijd nog steeds als puber. Net als zijn vriendin wil vertellen dat ze zwanger is wordt hij achtervolgd door zijn verleden. In het verleden heeft hij sperma gedoneerd en is nu de vader van 533 kinderen. De film is Canadees en Franstalig.

Dan The Double. De gepensioneerde CIA agent Paul moet met een jonge agent achter de oude Sovjet spion Cassius op zien te sporen. Maar is Paul wie hij zegt wie hij is? Met Richard Gere en Topher Grace.

Cigan gaat over de veertienjarige Roemeense jongen Adam. Hij houdt van boksen en zijn vriendinnetje Julka. Als zijn vader overlijdt wordt zijn leven ineens een stuk zwaarder. Slowaakse inzending voor de Oscars.

Uit Duitsland komt de documentaire Whores' Glory. Deze documentaire gaat over prostitutie. In Thailand, Mexico en Bangladesh worden vrouwen gevolgd die in de prostitutie werkzaam zijn. Derde deel van de globalisatiereeks van Michael Glawogger.

Als laatste hebben we Casque d'or, een rerelease uit 1951. Een uit de gevangenis ontslagen boef die het rechte pad heeft gekozen raakt door vriendschap en liefde voor een meisje van lichte zeden opnieuw verstrikt in het criminele milieu.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.