compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Demi Moore

Demi Moore

Demi Moore: films, nieuws

 

Biografie van Demi Moore

Demi Moore maakte in 1982 haar debuut als actrice in de science fiction/horror film Parasite; de film was een hit binnen het drive-in circuit. Ze werd echter pas bij een breder publiek bekend dankzij haar rol van Jackie Templeton in de soap General Hospital.

In het midden van de jaren '80 was Moore te zien in jeugd georiënteerde films zoals St. Elmo's Fire en About Last Night. Maar pas in jaren '90 brak haar succes echt los. Gedurende die tijd verscheen ze in een hele rits kaskrakers: Ghost, A Few Good Men, Indecent Proposal, Disclosure en The Hunchback of Notre Dame. Daarna daalde haar reputatie weer door een aantal geflopte films, waaronder Striptease en G.I. Jane.

Moore richtte samen met Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en ex-man Bruce Willis een internationale keten van Planet Hollywood thema restaurants op. Gedurende enige tijd verdween Moore van het witte doek. Om in 2003 terug te keren als voormalige Charlie's Angel 'gone bad' in de film Charlie's Angels: Full Throttle.

Trivia over Demi Moore

Gedurende de jaren '90 was Demi Moore de best betaalde actrice van Hollywood; ze was de eerste actrice die een salaris van 10 miljoen dollar bereikte.

Demi Moore In het nieuws

(c) Lumière

Deze week in première: speelweek 27

4-7-2012 Het is woensdag en dat betekent maar één ding: het premiereoverzicht! Deze week hebben we maar liefst 10 films voor je.

Demi Moore stapt uit Lovelace film

25-1-2012 Demi Moore is uit de biopic over Linda Lovelace gestapt. Ze zou daar de rol van Gloria Steinem spelen. Moore is momenteel opgenomen in een kliniek vanwege 'oververmoeidheid'.

Demi Moore

Demi Moore speelt feministe

4-1-2012 Demi Moore gaat de rol spelen van Gloria Steinem in Lovelace, de biopic over Linda Lovelace.

Rumer Willis in The Ganzfeld Experiment

27-6-2011 Rumer Willis, de dochter van Bruce Willis en Demi Moore, gaat naast Dominic Purcell van Prison Break een rol spelen in The Ganzfeld Experiment van Michael Oblowitz.

Warner Bros produceert biopic Coco Chanel

Audrey Tautou gecast in de hoofdrol

27-8-2008 Voor het filmproject Coco avant Chanel, over het leven van de bekende mode-ontwerpster Coco Chanel, is Warner Bros aangetrokken als producent en financier. Het filmproject zal dit najaar van start gaan.

Laatste filmnieuws

Demi Moore Feiten

acteur, producent, stemacteur
Geboren 11-11-1962
Demi Moore maakte in 1982 haar debuut als actrice in de science fiction/horror film Parasite. Gedurende de jaren '90 verscheen ze in een hele rits kaskrakers, waaronder Ghost. Inmiddels kennen we haar van Charlie's Angels: Full Throttle.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

70 films in Nijmegen deze week

70 films in Nijmegen deze weekVandaag wordt er in Nijmegen maar liefst 88 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl