compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Eerste trailer Bohemian Rhapsody

Eerste trailer Bohemian Rhapsody

De allereerste trailer voor de biopic over de rockband Queen en de flamboyante leadzanger Freddy Mercury: Bohemian Rhapsody staat online. De film is heel nadrukkelijk een biopic over de band Queen en gaat dus niet alleen over Mercury, ook al heeft dood van de leadzanger zijn stempel nadrukkelijk op de band gezet.

Delen op facebook
Rami Malek als Freddy Mercury in 'Bohemian Rhapsody'.

Rami Malek als Freddy Mercury in 'Bohemian Rhapsody'.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In Bohemian Rhapsody volgt de snelle opkomst van de Britse rockband Queen, de glitter en glamour, het grote succes, en natuurlijk heel veel muziek. De film werkt toe naar het legendarische optreden tijdens Live Aid in 1985, toen Freddy Mercury - die aan aids leed - al ernstig ziek was maar hij toch alles gaf en bijna niemand wat merkte. De film is vernoemd naar een van de bekendste songs van Queen.



De rol van Freddy Mercury wordt gespeeld door Rami Malek. Ook speelt Mike Myers in de film. De regie is in handen van Dexter Fletcher en Bryan Singer. Oorspronkelijk zou Sacha Baron Cohen de rol van Freddie Mercury voor zich nemen, maar kreeg onenigheid met de resterende bandleden van Queen die niet wilden dat de film alleen over Mercury zou gaan.

De film komt op 1 november 2018 in de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.