compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Feelgood 'ALLES IS ZOALS ...' eerder in bios

Feelgood 'ALLES IS ZOALS ...' eerder in bios

De release van de feelgoodfilm Alles is zoals het zou moeten zijn komt — tegen de corona-stroom in — vervroegd uit op 13 augustus. De verfilming van de bestseller van Daphne Deckers, met Barbara Sloesen en Jan Kooijman in de hoofdrollen, zou oorspronkelijk 10 september uitkomen.

Delen op facebook
Copyright: Gerard Henninger

Copyright: Gerard Henninger

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dutch FilmWorks CEO Willem Pruijssers over de verschuiving: "Een grote feelgoodfilm ontbreekt volledig in de programmering deze zomer. Aangezien ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN al helemaal klaar is, kunnen we inspelen op de ontstane situatie en hopen wij met deze film een bijdrage te leveren aan een breder aanbod en zo ook de vrouwelijke doelgroep te bedienen met nieuwe content. Als onafhankelijke distributeur hebben we een groot voordeel: we bepalen grotendeels zelf wat we doen. Daarom kunnen we deze zomer sterk uitpakken.”

ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN is een feelgoodfilm naar het succesvolle romandebuut van Daphne Deckers. Barbara Sloesen en Jan Kooijman vertolken de hoofdrollen. Andere rollen zijn voor Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Julia Akkermans en Jelle de Jong. Bram van der Heijden, Renee Fokker, Victoria Koblenko, Tom van Landuyt, Meral Polat en Patrick Stoof zijn ook te zien. De productie is in handen van Tom de Mol en Marcel de Block (Zwaar Verliefd!; 100% Coco) en Ruud Schuurman (100% Coco New York; De Masters; Verliefd op Ibiza de serie) is verantwoordelijk voor de regie. Het scenario is geschreven door Anna Pauwels (Zwaar Verliefd!; Soof de serie).Over de film
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.