compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Pitch

Iris zwelgt in zelfmedelijden wanneer haar vriend haar verlaat na de bevalling. Dan staat ineens hondenuitlater Douwe voor haar neus. Een man ver beneden haar stand maar toch wel erg charmant. Toch wilt ze afrekenen met haar overspelige ex.
Delen op facebook
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Nederlandse première: 10-9-2020
Nederland,

bijzonderheden

De film is gebaseerd op het roman met dezelfde titel van Daphne Deckers en is ook de eerste verfilming van een boek van de schrijfster.

Aanloop

Regisseur Ruud Schuurman maakte eerder 100% Coco New York en De Masters.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn in de bioscoop

Synopsis distributeur

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Productiemaatschappij: TDMP

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur