compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Daphne Deckers

Daphne Deckers

Daphne Deckers: films

 

Biografie van Daphne Deckers

Daphne Muriël Deckers in 1968 geboren te Nijmegen. Al tijdens het atheneum zette zij haar eerste schreden in TV-land bij Club Veronica. Hierna werd Daphne al snel ontdekt als topmodel, waarna ze wereldwijd over de catwalk liep.

Daphne presenteerde een hele rits tv-programma's, zoals 'Top 20', de 'Veronica Reisgids' en 'Veronica Computer Magazine', maar ook presenteerde ze de 'Robijn Fashion Award' en 'Miss Beautiful Black 1998'. Verder had ze een rolletje in de VPRO serie 'Bed & Breakfast'.

Ze speelde ook in de Amerikaanse mini-serie 'Remember' en in de film/tv-serie van All Stars. Ook had ze een klein rolletje als gastvrouw in de Bond film Tomorrow Never Dies.

Maar Daphne Deckers is niet alleen bekend om haar acteerkwaliteiten. Nadat ze, samen met tennislegende Richard Krajicek, een gezinnetje gevormd had, begon ze ook boeken te schrijven. In het boek "Mijn leven als fotomodel" schrijft Daphne over haar ervaringen in de keiharde wereld van de showbizz. Hierna volgden onder meer de boeken "De geboorte van een moeder", "geboorte van een gezin" en "opwaartse drukte!".
Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag

Daphne Deckers Feiten

acteur, scenarioschrijver
Geboren 10-11-1968
Daphne Deckers is model, actrice en schrijfster van een aantal boeken over haar leven als moeder van twee kinderen en echtgenote van Richard Krajicek.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

150 films in Amsterdam deze week

150 films in Amsterdam deze week150 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl