compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Daphne Deckers

Daphne Deckers

Daphne Deckers: films, nieuws

 

Biografie van Daphne Deckers

Daphne Muriël Deckers in 1968 geboren te Nijmegen. Al tijdens het atheneum zette zij haar eerste schreden in TV-land bij Club Veronica. Hierna werd Daphne al snel ontdekt als topmodel, waarna ze wereldwijd over de catwalk liep.

Daphne presenteerde een hele rits tv-programma's, zoals 'Top 20', de 'Veronica Reisgids' en 'Veronica Computer Magazine', maar ook presenteerde ze de 'Robijn Fashion Award' en 'Miss Beautiful Black 1998'. Verder had ze een rolletje in de VPRO serie 'Bed & Breakfast'.

Ze speelde ook in de Amerikaanse mini-serie 'Remember' en in de film/tv-serie van All Stars. Ook had ze een klein rolletje als gastvrouw in de Bond film Tomorrow Never Dies.

Maar Daphne Deckers is niet alleen bekend om haar acteerkwaliteiten. Nadat ze, samen met tennislegende Richard Krajicek, een gezinnetje gevormd had, begon ze ook boeken te schrijven. In het boek "Mijn leven als fotomodel" schrijft Daphne over haar ervaringen in de keiharde wereld van de showbizz. Hierna volgden onder meer de boeken "De geboorte van een moeder", "geboorte van een gezin" en "opwaartse drukte!".

Daphne Deckers In het nieuws

Copyright: Gerard Henninger

Feelgood 'ALLES IS ZOALS ...' eerder in bios

15-6-2020 De release van de feelgoodfilm Alles is zoals het zou moeten zijn komt — tegen de corona-stroom in — vervroegd uit op 13 augustus. De verfilming van de bestseller van Daphne Deckers, met Barbara Sloesen en Jan Kooijman in de hoofdrollen, zou oorspronkelijk 10 september uitkomen.

Jan Kooijman, Barbara Sloesen en Daphne Deckers © 2019 Elvin Boer | Dutch FilmWorks

Sloesen en Kooijman in bestseller Daphne Deckers

15-5-2019 Barbara Sloesen en Jan Kooijman gaan de hoofdrollen spelen in de romkom Alles is zoals het zou moeten zijn, de verfilming van het succesvolle romandebuut van Daphne Deckers. De opnames starten deze zomer en september 2020 in de bioscoop te zien.

Laatste filmnieuws

Daphne Deckers Feiten

acteur, scenarioschrijver
Geboren 10-11-1968
Daphne Deckers is model, actrice en schrijfster van een aantal boeken over haar leven als moeder van twee kinderen en echtgenote van Richard Krajicek.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+