compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Scotoe

SCOTOE

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Scotoe

Delen op facebook
Scotoe
Nederlandse première: 1-2-2024
Nederland, 2024, 85 min,

In Scotoe proberen twee streetwise rechercheurs Sino en Mo op onorthodoxe wijze misdaden op te lossen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Scotoe trailer en bijzonderheden

Het scenario is geschreven door Tijs van Marle, Mohamed Chaara en Sinan Eroglu, de laatste twee zijn ook mede-regisseurs van de film..

Trailer van ScotoeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Scotoehttps://i1.ytimg.com/vi/syI-ZmIquAw/hqdefault.jpg2024-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jamel Aattache regisseerder eerder onder meer de speelfilms De Tatta's (2022), Ik wist het (2022), Casanova's (2020) en Zwaar Verliefd! (2018).
Mohamed Chaara was eerder te zien in Het Schnitzelparadijs (2005) en Marokkaanse bruiloft (2022) en Sinan Eroglu maakt een bliksem her-start sinds zijn uitstapje naar Turkije met de succes-titels Costa! (2022), De Tatta's (2022) en Foodies (2022).

Scotoe - Bioscopen, Tijden & Tickets

Scotoe in de bioscoop

Wil je Scotoe zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Scotoe vertelt het verhaal van twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen.

Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara) groeien op in dezelfde wijk in Amsterdam. Ze leren het klappen van de zweep al op jonge leeftijd kennen en ontwikkelen zich in no time tot twee streetwise rechercheurs. Wanneer ze een grote cocaïnesmokkel op het spoor komen zien ze dat als een enorme kans om zichzelf te bewijzen. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door en als Sino’s vrouw Esra (Melisa Asli Pamuk) in de zaak verstrikt raakt, moeten ze alles op alles zetten om hun baan en familie te redden.

Productiemaatschappij: Aattache Films, Brabant Films

Nieuws over Scotoe